header banner
Default

Chelsea og Liverpool kom til en uavgjort etter en intens kamp: – Denne kampen viser hvorfor de er villige til å betale rekordsum


CHELSEA - LIVERPOOL 1-1

Helgens kanskje mest intense oppgjør bød på høy aktivitet i begge bokser, men det er liten tvil om at de to storklubbene har jaktet Moises Caicedo av en grunn.

Det var knyttet stor spenning til søndagens storkamp mellom Chelsea og Liverpool. Sistnevnte kom best i gang og kom også til den første scoringen, signert Luis Díaz. 26-åringen sørget for 1-0 i det 18.minutt etter en kontring og påfølgende innlegg fra Mohamed Salah på høyresiden. Díaz så sin mulighet og sprintet mot buret og satte ballen mellom stengene fra kloss hold.

– En vakker scoring, mente Viaplays kommentator Andreas Toft.

Dermed var storkampen virkelig i gang på Stamford Bridge.

Kjemper om samme spiller

VIDEO: EXTENDED Highlights: Chelsea 1-1 Liverpool | Match action from Reds Premier League opener
Liverpool FC

Kampen mellom de to lagene hadde et helt spesielt bakteppe, etter overgangskaoset rundt Moises Caicedo. Brighton-spilleren så lenge ut til å skulle ende opp i Liverpool og Jürgen Klopp virket sikker på at overgangen skulle gå i orden. Så tok saken en helt ny vending og Caicedo selv uttrykte at han ønsket seg til Chelsea. Og det er nettopp der han nå virker å ende opp.

Lørdag kveld skrev overgangsgsjournalist Fabrizio Romano at det nærmet seg en enighet mellom partene. Det skal dreie seg om en kontrakt med varighet helt til 2031.

Les ogsåNå kan du høre Premier League direkte uansett hvor du er
VIDEO: HIGHLIGHTS: Chelsea 1-1 Liverpool | Luis Diaz scores on opening-day draw
Liverpool FC

Salah-offside

VIDEO: Chelsea 1-1 Liverpool | Highlights - EXTENDED | Premier League 2023/24
Chelsea Football Club

Etter en intens innledning på kampen, tok det ikke lange tiden før ballen ble plassert i mål for andre gang. Denne gangen var det Mohamed Salah som sørget for jubelscenene, men publikum stilnet raskt da det viste seg at spilleren var offside. Det stod dermed fortsatt 1-0 på Stamford Bridge, men det var liten tvil om at de rødkledde var det førende laget.

Mot pause sprakk det opp for Liverpool, som måtte se Axel Disasi sette 1-1-målet. Det til vill jubel fra hjemmepublikummet, som var vitne til det som hadde blitt en svært jevn og spennende kamp i London.

Like etterpå satte Chelsea ballen i mål på ny, men denne gangen var det de blåkledde som fikk offside-beskjeden. Dermed stod det fortsatt likt rett før pause. Til tross for at scoringen ble annullert, var det likevel tydelig at det til tider ikke fungerte i forsvar for Liverpool. Ben Chilwell, som var den som satte ballen i målet, fikk en relativt enkel jobb.

– Han spaserer gjennom. Det er søndagstur, utbrøt Toft, som stusset over det han fikk se.

Det stod altså 1-1 til pause. Det tross en rekke sjanser begge veier. Liverpool virket å ha kontroll tidlig i kampen, men Chelsea hadde definitivt vært det førende laget mot pause. Det lå an til en spennende andre omgang i den engelske hovedstaden.

– Denne kampen viser hvorfor Liverpool og Chelsea er villige til å betale britiske rekordsummer for Moises Caicedo. Bare offensive vibber, ingen skikkelig midtbanebeskyttelse, mente Melissa Reddy i Sky Sports etter første halvdel.

Chelsea ledet an

VIDEO: Respect❤️Liverpool
Julius7_Editz

Gjennom andre omgang var det Chelsea som tok føringen på egen hjemmebane. Også de siste 45 skulle by på høy intensitet og flere store målsjanser.

På tampen av omgangen gjorde begge trenere en rekke bytter for å forsøke å få den avgjørende scoringen i sin favør.

Til tross for gjentatte forsøk, ville det seg ikke for verken Chelsea eller Liverpool på tampen. Dermed endte det 1-1 og med poengdeling søndag. Uavgjort vil det imidlertid ikke ende i kampen om Caicedo, som forventes å signere for Chelsea i løpet av kort tid.

Vi fulgte kampen live:

Sources


Article information

Author: Julie Simmons

Last Updated: 1698359041

Views: 510

Rating: 4.8 / 5 (96 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Julie Simmons

Birthday: 1943-02-03

Address: 40536 Mckinney Glens, Micheleberg, UT 52138

Phone: +4045266870110549

Job: Chemical Engineer

Hobby: DIY Electronics, Chocolate Making, Tennis, Gardening, Cocktail Mixing, Aquarium Keeping, Coffee Roasting

Introduction: My name is Julie Simmons, I am a cherished, candid, transparent, audacious, vivid, unwavering, bold person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.