header banner
Default

Deze twee cryptocurrencies hebben vandaag de show op Bitvavo gestolen


Of de cryptomarkt nou stijgt, daalt of stilstaat, er zijn altijd cryptomunten die opvallen. Momenteel vallen twee relatief onbekende munten op doordat ze plotseling aan de top van de Nederlandse crypto exchange Bitvavo staan. 

Het gaat om Loom Network (LOOM) en Waltonchain (WTC). Beide munten staan vandaag bovenaan Bitvavo op basis van het handelsvolume. In dit artikel bekijken we wat deze projecten zijn en waarom ze plotseling zo populair zijn.

Nog geen account bij Bitvavo? Klik op deze link om 10 euro gratis crypto naar keuze te ontvangen bij het aanmaken van een nieuw account!

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

Loom Network: crypto stijgt 200%

VIDEO: BITVAVO UITLEG voor BEGINNERS | Hoe werkt Bitvavo in 2023?
WijsGeld

Op Bitvavo gaat Loom Network aan kop met een handelsvolume van €5,2 miljoen in de afgelopen 24 uur. LOOM is een project op Ethereum (ETH) dat zich inzet om de schaalbaarheid van gedecentraliseerde platformen te vergroten. Met behulp van Loom kunnen ontwikkelaars gemakkelijk hun projecten uitbreiden naar verschillende blockchains.

Maar waarom opeens de intense populariteit van LOOM? Een korte blik op de koersgrafiek toont dat LOOM een geweldige opmars heeft gehad in de afgelopen week. De koers steeg met maar liefst 200% van $0,04 naar een piek rond $0,12

Inmiddels is de koers wat ingezakt richting de $0,09 en staat daarmee in de afgelopen 24 uur 13 procent in de min. Het hoge volume vandaag wordt mogelijk verklaard door handelaren die hun winst pakken.

Ook Waltonchain crypto zag forse stijging

VIDEO: Hoe koop ik crypto op Bitvavo? (binnen 3:00 min klaar)
AllesOverCrypto

De tweede token die vandaag veel verhandeld wordt op Bitvavo is Waltonchain (WTC). Waltonchain is een crypto-project dat zich focust op de implementatie van de internet of things (IOT). Het project streeft er ook naar om logistieke processen te optimaliseren met behulp van blockchain technologie.

WTC was in 2018 een zeer veelbelovend project en behaalde destijds zelfs een koers van ruim $42. Inmiddels is er weinig over van de ooit grote marktkapitalisatie, die momenteel rond $14 miljoen ligt.

Gisteren zag WTC plotseling wel een flinke opleving en de koers steeg in korte tijd met ruim 25 procent. Inmiddels zakt de koers weer in en daalde met meer dan 20 procent in de afgelopen 24 uur. Momenteel staat het dagelijkse handelsvolume van WTC op Bitvavo op bijna €4,8 miljoen

Sources


Article information

Author: Mr. David Morton

Last Updated: 1698456962

Views: 987

Rating: 4.2 / 5 (78 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. David Morton

Birthday: 1996-07-21

Address: 090 Joanne Harbors, Lake Kaylee, PA 08598

Phone: +4476524582993972

Job: Translator

Hobby: Coin Collecting, Woodworking, Cycling, Telescope Building, Raspberry Pi, Baking, Archery

Introduction: My name is Mr. David Morton, I am a frank, honest, courageous, vibrant, priceless, lively, irreplaceable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.