header banner
Default

Mijn doelstellingen voor de komende tijd zijn: Bitcoin naar $310000?


Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Ik, de Bitcoin Consultant, heb weer een nieuwe video voor jullie! In de video van deze week bekijk ik het laatste crypto nieuws. Ik begin met een kijkje op de economische kalender om te zien of er belangrijke dingen zijn om deze week rekening mee te houden.

Een interessante tweet van Willy Woo, die het mogelijk acht dat bitcoin naar $310.000 stijgt. Hij maakt deze prijsverwachting op basis van het recente nieuws omtrent de vele Bitcoin exchange traded fund (ETF) aanvragen. Vervolgens kijken we naar een aantal lange termijn bitcoin koers grafieken. Daarbij deel ik mijn targets voor de komende weken en maanden. Bekijk de video dus snel!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Handel samen met Crypto Insiders

VIDEO: Bitcoin naar $310.000? | ADA bullish patroon | + Analyse ETH
de Bitcoin Consultant

Zoek jij hulp met handelen? Wil je technische analyses voor een groot aantal crypto koersen dagelijks ontvangen? Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren samen met een grote actieve community hoe je kunt profiteren van al onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Advertisement

Meer leren over crypto? De Bitcoin Consultant helpt je graag

VIDEO: Bitcoin naar de 40000?
David van Ineveld

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt John zelfs een gratis cursus voor beginners! John heeft ook een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

Sources


Article information

Author: Danny Young

Last Updated: 1698396003

Views: 1195

Rating: 4.6 / 5 (58 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Danny Young

Birthday: 1994-06-12

Address: 462 Torres Lights, Jerrymouth, MS 35086

Phone: +3922497724358080

Job: Nurse

Hobby: Graphic Design, Cocktail Mixing, Basketball, Horseback Riding, Aquarium Keeping, Chess, Stargazing

Introduction: My name is Danny Young, I am a unguarded, Gifted, priceless, welcoming, Colorful, dazzling, resolved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.